Over JHL Group

De familie Lekkerkerk is sinds 1800 actief in de tuinbouw. Waar voorheen groenten en bloemen werden gekweekt zijn wij met ingang van 1985 ons gaan specialiseren in potgerbera’s.

In de achterliggende 25 jaar zijn we doorgegroeid naar het bedrijf wat we nu zijn. Wij ontwikkelden voor potgerbera het gehele traject van veredeling, vermeerdering en productie. Dit is nog steeds de kern van de onderneming. Daarnaast zijn in de laatste 5 jaar meer seizoen gerelateerde artikelen toegevoegd aan het productassortiment. Onderscheid en kwaliteit zijn hierin de kernwaarden.

Wij zijn opgegroeid met de wil om op duurzame wijze een uitstekend product te maken waar de volgende schakel in de keten iets mee kan.

In ons familiebedrijf heeft iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid naar zichzelf, elkaar, het bedrijf en de klant. De kracht is dat iedereen maximaal betrokken bij het bedrijf is, maar wel zichzelf kan zijn. Eigenzinnig maar nuchter werken we aan kwaliteit in elk opzicht.

Elk type afzetkanaal kan bij ons en onze samenwerkingspartners terecht voor de juiste kwaliteitsproducten in elke orderomvang en in elke leverfrequentie. Voor ons zijn alle klanten belangrijk. Kwaliteit gaat boven kwantiteit.